Ilma-akrobatia

Varaa nyt Yhteystiedot

Ilma-akrobatiatunneille on suositeltavaa laittaa joustavat pitkät housut sekä pitkähihainen paita.

Hinta | 17€ (kertamaksu)

Soveltuu | Kaikenikäisille

Vaikeustaso | Helppo-Keskivaikea

Ilma-akrobatiatunnit:

  • Aerial Hoop Start −Tunti soveltuu ensikertalaisille lajin aloittelijoille. Aiempaa kokemusta ilma-akrobatia-/tanssitunneista ei vaadita tunneille osallistuttaessa ja mukaan voit tulla koska tahansa. Tunneilla tutustutaan renkaaseen välineenä ja rengastrapetsin ja akrobatian alkeisiin. Näillä tunneilla käydään läpi perusotteita ja siirtymiä. Tunneilla käydään läpi myös turvallisuuteen liittyviä asioita. Tervetuloa apinoimaan!

  • Aerial Hoop Beginner − Tunnilla harjoitellaan perusliikkeiden ja liikesarjojen sulavaa yhdistämistä. Tälle tunnille voit tulla muutaman Start-tunnin käynnin jälkeen. Näillä tunneilla harjoitellaan liikkeitä, joihin vaikeamman tason liikkeet perustuvat.

  • Aerial Hoop Intermediate − Aerial hoop intermediate on keskitason tekniikkatunti, jossa päästään harjoittelemaan vaativampia liikkeitä ja sarjoja sulavuutta unohtamatta. Tunnit kehittävät voimaa, liikkuvuutta sekä kestävyyttä.

  • Aerial Hoop Advanced − Aerial hoop advanced on studion vaativin rengastrapetsin tekniikkatason tunti. Tällä tunnilla vain mielikuvitus on rajana. Tunneilla tehdään entistä vaativimpia liikkeitä ja voimasarjoja. Tule haastamaan itsesi!

  • Aerial Hoop Dance − Aerial hoop dance -tunnilla päästään harjoittelemaan liikkeiden sitomista musiikin tahtiin. Tunnin aikana opetellaan koreografia, jota hiotaan tunnin edetessä. Tämän tunnin taso on avoin ja ohjaaja kertoo variaatioliikkeitä tarvittaessa eritasoisille oppilaille, jotta sekä aloittelijat että edistyneet oppilaat pääsevät haastamaan itseään. Let’s dance!

  • Aerial Hammocks − Aerial hammock on kattoon kiinnitetty kangaslenkki, joka on hauska, monipuolinen ja helposti lähestyttävä ilma-akrobatiaväline. Tunnilla harjoitellaan erilaisia aerial hammockilla tehtäviä temppuja ja aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Tuntien aikana harjoitellaan mm. taittoja, erilaisia kiedontoja ja niistä vapautumisia. Laji kehittää ylävartalon voimaa ja erityisesti hartioiden, selän, lonkkien ja jalkojen liikkuvuutta. Tule apinoimaan kanssamme!

  • Aerial Yoga − Tällä tunnilla yhdistyvät perinteisen lattiajoogan harjoitteet katosta roikkuvan silkin eli hammockin harjoitteisiin. Ilmajoogan avulla kehität kehonhallintaa, keskivartalon lihaksia ja parannat kehosi liikkuvuutta ja venyvyyttä. Tunnilla yhdistetään liikkeitä matolla, kankaassa ja ilmassa. Laitathan tunnille tullessasi myötäilevät housut ja pitkähihaisen paidan.

Löysitkö kiinnostavan tunnin?

Varaa nyt