Tankotunneille kannattaa pukea shortsit sekä joustavat pitkähihaiset housut ja lyhythihainen paita. Pole Flow ja Pole Heels -tunneille kannattaa ottaa mukaan polvisuojat.

Hinta | 17€ (kertamaksu)

Soveltuu | Kaikenikäisille

Vaikeustaso | Helppo-Vaikea


Tarjoamamme tankotanssitunnit:

 • Pole Start − Tunti soveltuu ensikertalaisille lajin aloittelijoille. Aiempaa kokemusta tanko-/akrobatia-/tanssitunneista ei vaadita tunneille osallistuttaessa ja mukaan voit tulla koska tahansa. Tunneilla tutustutaan tankoon välineenä ja tankotanssin ja akrobatian alkeisiin. Näillä tunneilla käydään läpi perusotteita ja siirtymiä lattiaa ja tankoa avuksi käyttäen. Tunneilla käydään läpi myös turvallisuuteen liittyviä asioita. Nämä tunnit voi tiivistää kahteen sanaan: ensikosketuksesi tankoon!

 • Pole Beginner 1 − Tunnilla harjoitellaan perusliikkeiden ja liikesarjojen sulavaa yhdistämistä. Tälle tunnille voit tulla muutaman Start-tunnin käynnin jälkeen. Näillä tunneilla harjoitellaan liikkeitä, joihin vaikeamman tason liikkeet perustuvat, esimerkiksi invertti, käsilläseisonta tankoon tuettuna.

 • Pole Beginner 2 − Näiden tuntien tarkoituksena on tukea oppilaan siirtymistä Beginner-tasolta Intermediate-tasolle. Näillä tunneilla tehdään paljon erilaisia liikkeitä pää alaspäin ja painotetaan inverttisiirtymisiin ja -komboihin. Näiden tuntien liikkeet ja siirtymät pilkotaan pienempiin osiin ja fokusoidaan myös jatkotason helpompiin liikkeisiin, kuten erilaisiin menoihin monkey-liikeeseen.

 • Pole Intermediate 1 − Nämä tunnit sopivat sinulle, joka osaa tehdä peruspohjaiset pää alaspäin tehtävät liikkeet, kuten invertti, kaksonen, perhonen ja takanoja. Näillä tunneilla treenataan pidempiä liikesarjoja tangolla ja lattialla. Tunnit kehittävät voimaa, liikkuvuutta sekä kestävyyttä.

 • Pole Intermedeate 2 − Kun Intermediate 1 -tason liikkeet alkavat olemaan hallussa, on Intermediate 2 oiva seuraava haastetaso. Nämä tunnit edesauttavat oppilasta siirtymään keskitason tunneilta edistyneen tason tunneille. Nämä tunnit siis tarjoavat pehmeän laskun siirryttäessäsi Advanced-tunneille. Intermediate 2 -tunneilla aletaan harjoittelemaan vaativimpia voimaliikkeitä, kuten ayeshaa.

 • Pole Advanced 1 − Tämä tunti on edistyneille tankoilijoille. Tunneilla harjoitellaan ylösalaisin käsillä varassa olevia liikkeitä, flippejä ja vaativia voimasarjoja. Taitoja ja voimaa kehitetään aiemman opitun päälle. Näillä tunneilla sinun tulisi omata hyvä kehonhallinta ja hallita seuraavat liikkeet: jatkettu perhonen, brass monkey ja olkanousu/-lasku.

 • Pole Advanced 2 − Advanced 2 on studion vaativin tankotanssin tekniikkatason tunti. Tällä tunnilla vain mielikuvitus on rajana. Tunneilla tehdään entistä vaativimpia liikkeitä ja voimasarjoja. Tule haastamaan itsesi!

 • Pole Dance − Pole dance -tunnilla päästään harjoittelemaan liikkeiden sitomista musiikin tahtiin. Tunnin aikana opetellaan koreografia, jota hiotaan tunnin edetessä. Tämän tunnin taso on avoin ja ohjaaja kertoo variaatioliikkeitä tarvittaessa eritasoisille oppilaille, jotta sekä aloittelijat että edistyneet oppilaat pääsevät haastamaan itseään. Let’s dance!

 • Pole Flow − Pole flow -tunti on suunniteltu erityisesti keskittymään hiomaan liikesulavuutta ja -jatkuvuutta. Tarkoituksena on sulavuuden kautta saada liikkeet ja liikesarjat näyttämään keveiltä ja vaivattomilta sekä kauniilta. Tunnilla painotetaan linjoihin keskittymistä ja tehdään erilaisia liikesarjoja musiikin tahtiin, jotta flow pääsisi valloille. Tunnin taso on beginner−intermediate. Tunnille tarvitset polvisuojat tai vastaavat lattiasarjoja varten.

 • Pole Stretch − Pole strech -tunnin tarkoituksena on lisätä tankoilijan liikkuvuutta ja venyvyyttä. Tunnin aluksi lämmitellään tosi hyvin, minkä jälkeen aloitetaan keskittymään tiettyyn kehon osa-alueeseen tekemällä sekä aktiivisia että staattisia venytyksiä sille kehonalueelle. Tunnin päätteeksi tehdään 1−2 tankoliikettä, joissa venytetyt osa-alueet pääsevät oikeuksiinsa, esimerkiksi spagaatteja venytettäessä tunnin päätteeksi tehdään tangolla spagaattiliikkeitä.

 • Pole Spin − Tällä tunnilla harjoitellaan liikkeitä ja liikesarjoja pyörivällä eli spinnaavalla tangolla. Tunnilla ymmärrät staattisen ja spinnaavan tangon erot sekä spinnitangon perusperiaatteet. Taso tunneilla on beginner−advanced ja ohjaaja muokkaa liikkeiden vaativuutta tasosi mukaan. Tule lentämään kanssamme!

 • Pole Power − Tämän tunnin avulla saat lisävoimaa ja tehokkuutta muihin tanko- ja ilma-akrobatiatunteihin. Tunnilla tehdään voimaharjoitteita tangon avustuksella. Tuntitaso tunneilla on beginner−advanced. Lähde mukaan vahvistamaan lihasvoimaa! 

 • Pole Ballet – Tämä tunti on suunniteltu vahvistamaan tankotanssijan/ilma-akrobaatin tanssilista ryhtiä ja kauniita linjoja. Tunti koostuu baletin perustekniikasta tankoa apuna käyttäen. Tuntitaso on avoin ja sopii tukituntina kaikille harrastajille. Pliellä eteenpäin!

 • Pole Heels Technique – Tällä tunnilla tutustutaan korkokenkätankotanssin tekniikkaan ja kuinka korkokenkiä käyttämällä pystytään luomaan erilaisia efektejä liikkeisiin ja koreografioihin. Otathan mukaan tankotanssiin soveltuvat korkokengät sekä polvisuojat. Laitetaan yhdessä korkkarit kattoon!

 • Pole Heels Choreography – Tällä tunnilla opetellaan tankokoreografia korkokengillä. Koreografia hiotaan tunnin edetessä. Tämän tunnin taso on avoin ja ohjaaja kertoo variaatioliikkeitä tarvittaessa eritasoisille oppilaille, jotta kaikki pääsevät haastamaan itseään. Otathan mukaan tankotanssiin soveltuvat korkokengät sekä polvisuojat. Pistetään jalalla koreaksi!

 • Pole Juniors Beginner − Tunti on tarkoitettu lajin aloitukseen. Aiempaa kokemusta akrobatia-/tanssitunneista ei vaadita tunneille osallistuttaessa. Tunneilla tutustutaan tankoon välineenä ja tankotanssin ja akrobatian alkeisiin. Näillä tunneilla käydään läpi perusotteita ja siirtymiä lattiaa ja tankoa avuksi käyttäen. Tunneilla käydään läpi myös turvallisuuteen liittyviä asioita. Tunneilla tutustutaan sekä staattiseen että pyörivään eli spinnaavaan tankoon. Lähde mukaan kiepumaan!

 • Pole Juniors Intermediate − Tämä tunti on beginner-tason jatkoa. Näillä tunneilla treenataan pidempiä liikesarjoja tangolla ja lattialla. Tunnit kehittävät voimaa, liikkuvuutta sekä kestävyyttä. Tule mukaan haastamaan itseäsi!

Löysitkö kiinnostavan tunnin?

Varaa nyt